Jídlo jako jed, jídlo jako lék /

Abecedně řazený přehled potravin a nemocí poskytuje praktické rady, jak si chránit a upevňovat zdraví.

Další autoři: Dvořáková, Alena, 1973-, Perglerová, Eva, Kanta, Jiří, 1929-, Křesťanová, Dominika, 1966-, Šulc, Jan
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Reader's Digest Výběr, 1998
Vydání: Vydání první
Témata:
Konspekt: 613
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Knihovna Mukařov

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
460900000406 5476 Naučná literatura Dostupné