Jídlo jako jed, jídlo jako lék /
Abecedně řazený přehled potravin a nemocí poskytuje praktické rady, jak si chránit a upevňovat zdraví.
Další autoři: | Dvořáková, Alena, 1973-, Perglerová, Eva, Kanta, Jiří, 1929-, Křesťanová, Dominika, 1966-, Šulc, Jan |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Reader's Digest Výběr,
1998
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Konspekt: | 613 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Knihovna Mukařov
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
460900000406 | 5476 | Naučná literatura | Dostupné |