Správná kuchařka s fantazií : 20 surovin, které vás inspirují v kuchyni /
Autorka předkládá vlastní nebo rodinné předpisy, některé si přivezla z cest po Středomoří. Jedná se většinou o jednoduchá jídla se zeleninou a ovocem - cukety, dýně, fazole, houby, jablka, meruňky, mrkev, rajčata ad. Sladká i slaná jídla, hlavní pokrmy i s masem, pomazánky, polévky, koláče. Jídla js...
Hlavní autor: | Kinclová, Pavlína |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2014
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Knihovna Mukařov
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
460900000790 | 5649 | Naučná literatura | Dostupné |