Správná kuchařka s fantazií : 20 surovin, které vás inspirují v kuchyni /

Autorka předkládá vlastní nebo rodinné předpisy, některé si přivezla z cest po Středomoří. Jedná se většinou o jednoduchá jídla se zeleninou a ovocem - cukety, dýně, fazole, houby, jablka, meruňky, mrkev, rajčata ad. Sladká i slaná jídla, hlavní pokrmy i s masem, pomazánky, polévky, koláče. Jídla js...

Celý popis

Hlavní autor: Kinclová, Pavlína
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ikar, 2014
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Knihovna Mukařov

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
460900000790 5649 Naučná literatura Dostupné